2023 TEEMOISTA

Lapsiperheet

Oulun seudulla löytyy toimintaa lapsiperheille, joita voit etsiä esimerkiksi Lähellä.fi-verkkopalvelusta. Kuitenkin toimintaa löytyy vähemmän arkipäivinä klo 8–16 ajan jälkeen tai viikonloppuisin. Meille ry pyrkii järjestämään toimintaa saavutettavaan aikaan myös heille, joille arkiaika ei syystä tai toisesta sovi omiin aikatauluihin. Osallistu toimintaamme!

Järjestämme Oulun seudun lapsiperheille toimintaa, kuten avointa kerhotoimintaa, johon ovat tervetulleita oululaiset lapsiperheet. Toiminnan osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittauduthan tapahtumiin ajoissa. Seuraathan tiedotustamme tapahtumista sosiaalisen median kanavilla tai tapahtumakalenteristamme

Anna ideoita toiminnalle ja tapahtumille, jotka edistävät lapsiperheiden osallisuutta ja/tai hyvinvointia Oulun seudulla täältä. 

Ihmiset, jotka kokevat osattomuutta

Osattomuutta voi kokea kuka vain, vaikka sinulla olisi työyhteisö tai laaja kaveripiiri. Pohdimme Meille ry:n toiminnassa yhdessä osattomuuteen liittyviä asioita. Osallistu toimintaamme, luo uusia tuttavuuksia ja hälvennä osattomuuden kokemustasi!

Järjestämme toimintaa Oulun seudun ihmisille, jotka kokevat osattomuutta. Toimintana on esim. avoimia kahvihetkiä eri teemojen parissa. Toiminnalle ei ole ikärajaa. Toiminnan osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittauduthan tapahtumiin ajoissa. Seuraathan tiedotustamme tapahtumista sosiaalisen median kanavillamme tai tapahtumakalenteristamme

Anna ideoita toiminnalle ja tapahtumille, jotka edistävät ihmisten osallisuutta ja/tai hyvinvointia Oulun seudulla täältä.